Zivot je jedan....

SEX s 15-godisnjakinjom ?

tsunami1984 | 28 Mart, 2008 02:16

 Eh sta da vam kazem , pedofila ima svuda u svijetu pa tako i u savrsenoj skandinaviji :)

Danska u pitanju ovaj put...Politicar spavao sa djevojcicom od 15 godina....Kuda vodi ovaj svijet ?

 

KOPENHAGEN - Neposredno nakon Uskrsa u Danskoj, čiji stanovnici vrijede kao prilično slobodni u ophođenju sa seksom, izbila je ogorčena rasprava nakon što je objavljeno da je političar imao odnos s 15-godišnjakinjom.

Jedan od vodećih danskih socijaldemokratskih političara, 34-godišnji Jeppe Kofod, imao je odnos s 15-godišnjom članicom mladih socijalista, što je podijelilo mišljenja: jedni ga smatraju "gadom" a drugi u njemu vide "žrtvu puritanske histerije", piše u četvrtak list Berlingske Tidende.

Kofod je na Uskrs nastupio kao predavač na seminaru mladih danskih socijalista. Navečer su sudionici priredili zabavu s mnogo alkohola. Sve je završilo tako što se političar upustio u seks s 15-godišnjakinjom "do krajnjih granica", izvijestili su mediji.

Premda u Danskoj vrijedi pravilo da osoba sama može odlučivati o svome seksualnom životu već s navršenih 15 godina, socijalisti su pozvali Kofoda da da ostavku na sve stranačke dužnosti i poslali ga na bolovanje.

"Naprosto nije u redu da roditelji šalju djecu na naše seminare i da se pritom ne mogu smatrati sigurnima", izjavio je šef kluba zastupnika socijalista u danskom parlamentu Carsten Hansen. Mladi socijalisti osim toga su upozorili na pravila prema kojima na stranačkim seminarima nije dopušten seks između predavača i sudionika. Seks s učenicima dopušten je samo uz korištenje prezervativa, a par se nije držao ni toga propisa.

Konkurentske stranke napale su socijaliste zbog postupka prema Kofodu.

"Odvratno je kako je ovdje Kofod na brzinu označen kao svinja", izjavio je Soren Pind, član vladajuće desno liberalne stranke.

"Petnaestgodišnjakinja je ovdje bila u stanju sama odlučivati. Ja sam u tim godinama bila očarana starijim muškarcima. Puritanizam nije pravi izbor", izjavila je Anne Grethe Holmsgaard, članica stranke Pučki socijalisti.

List Jyllands-Posten, koji je postao poznat u svijetu zbog objavljivanja karikatura proroka Muhameda, na to je napisao: "Skupo je kad postoji i najmanja sumnja u moralni integritet političara".

Kofod se u priopćenju ispričao za "moralno upitan postupak", a njegova izborna jedinica jednoglasno mu je iskazala povjerenje.

 

Da li vi ovo opravdavate ?

Komentari

Re: SEX s 15-godisnjakinjom ?

hyperblogger | 28/03/2008, 23:22

khm. ja jest da imam liberalna shvatanja al na ovo ne znam šta da kažem a da ne zakolutam očima i prekstim se.
doduše, ipak govorimo o jednoj od zemalja u kojoj je veoma napredna inicijativa za spuštanje zakonske granice za pedofiliju. tako da... mislim, šta reći.

Re: SEX s 15-godisnjakinjom ?

principessa78 | 29/03/2008, 01:09

Rijec je o politicaru.Moral je,naravno,jaca strana!

Dodaj komentar

Zapamti me

Najnovije...

Kategorije

Sindikat

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb