Zivot je jedan....

16 godina, 7 djece, 2 puta TROJKE, NEVJEROVATNO !!!

tsunami1984 | 25 Februar, 2008 03:39

Evo i jedna, interesanta, ja mislim da je i fina vijest, e sad ne znam dal je za mamu fina, al vjerujem da je i ona veoma sretna :)

 

Znaci radi se o djevojci iz Argentine, kazu poznata medijima kao PAMELA, ima 16 g odina i ima vec 7 djece (da se najezis) ... Ajd ok sto ima 7 komada, al sto je rodila 2 puta TROJKE, pa da covjek ne povjeruje eto..

 

Prvo dijete je rodila sa 14 godina , sina, a onda je rodila trojke u 15-oj godini (sanse da zena rodi trojke je 1:8 000) i sad u 16-oj godini rodila opet trojke, sto znaci da je ona neka vanzemaljska curica :) U svemu tome je zanimljivo i to da su sve njene bebe rodjene u 7. mjesecu trudnoce, znaci pirje vremena (bice novi Maradona ko da gledam) ...

 S obzirom da doktori ne smiju nista da poduzimaju sto se tice operacije njene materice (u Argentinskom zakonu stoji da se operacija ne smije vrsiti na osobama mladjim od 21 godine), da se slucaj ne bi opet ponovio,potrudice se da doticnoj PAMELI objasnesta znaci KONTRACEPCIJA i da joj bar na taj nacin pomognu (ajd kontam ja mozda je siroma' curica pa se nema za kondome al sto je previse preivse je)... Sve u svemu , nevjerovatno, djeca su u inkubatoru i napreduju sasvim dobro i zdravo...

Izvor : www.net.hr 

 Zakljucak : Da smo mi Srbi radili ovo ovako, ne bi sad kosovo bilo nezavisno vjerovatno...Iz svega se moze izvuci nesto pametno :)  

 

Do sledeceg posta imate mahanje :) 

 

 

 

Komentari

Re: 16 godina, 7 djece, 2 puta TROJKE, NEVJEROVATNO !!!

principessa78 | 25/02/2008, 10:26

principessa78

Mozda je Pamela samo previse chatala (procitah sad post o chatu)...Sad se ovdje namece zakljucak da,u ovom slucaju,nije mogla traziti mladjeg muskarca :) Ima svega,ali ovo me cisto zabrinu :)

Dodaj komentar

Zapamti me

Najnovije...

Kategorije

Sindikat

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb